top of page

THINKWOOD

Kort fortalt. 
Her fremstiller vi køkkener, garderober, møbler, og arbejder både med finér og massiv træ. Vi producerer vores egne designs, men hjælper også vores kunder i mål med særlige ønsker. 
Vores styrker ligger i vores kvalitet, rådgivning og tætte samarbejde med kunden. Vi sørger for at kunden fra førstesamtale, bliver klædt ordentligt på, så de rigtige valg bliver truffet fra starten. På den måde undgår, man at processen trækker unødigt langt ud, som man desværre tit hører om. 
Vi prøver at begrænse antallet af opgaver og planlægger frem i tiden. Det er med til at øge kvaliteten af det afleverede og giver de mest tilfredse kunder. 
 
 
Et eksempel på processen ved bestilling af køkken.
  1. Kontakt via mail eller telefon. Indledende møde aftales. Kunden bedes have gjort sig tanker om køkkenet udformning, valg af materialer og bordplade. Gerne med referencebilleder, så man ikke taler forbi hinanden. Inden endt samtale laves en forventnings afstemning omkring budget. Det sparer man meget tid på.
  2. På mødet går vi i dybden med tingene, afsæt derfor gerne mellem 1 og 2 timer til dette. De første 10-15min, taler vi hurtigt køkken tankerne igennem. Derefter opmåles rummet hvor køkkenet skal være og en hurtig optegning af grundplanet tegnes ind på en PC. Mødet fortsættes. Her taler vi om vvs og elinstallationer, der som udgangspunkt altid skal ændres ved etablering af nyt køkken. På mødet vil vi tilbyde, at levere en visualisering af det aftalte køkken. Ønsker man det koster det 2500,- inkl. moms. Hvis kemien er der og en aftale om levering af køkken falder på plads, bliver beløbet ikke faktureret.
  3. I vil efter kort tid modtage en pris på det aftalte.
  4. Hvis prisen accepteres, aftales en opstart dato, hvor 50% af beløbet Betales á conto. 
 
 

bottom of page